HİZMETLERİMİZ

bursa tamirci

Aracınız birdenbire bozuldu ve yolda mı kaldınız? Yol yardım ekibimiz arasından size en yakın olanı sevk ediyoruz.  Bursa Yol Yardım hizmeti için hemen arayın. Günün 24 saati mobil yol yardım hizmetini deneyimli ve profesyonel ekibimizle her türlü hava şartında size sağlıyoruz. Bursa civarında yol yardım için bizi arayın. Her şey yolunda giderken birden yolda mı kaldınız? Neyse ki Bursa Yol Yardım size çok yakın. Yol yardım asistan hizmeti için hemen şimdi arayın. Bursa bölgesinde araç kazası mı yaptınız? Hemen şimdi arayın. Yolda kaldığınızda paniğe gerek yok 0546 678 52 39 size yeter!

Artık yarı yolda kalırım diye endişelenmeyin. 7/24 bulunduğunuz konuma gelerek sizi yarı yolda bırakmıyoruz.  Oto elektrik yol yardımı dışında diğer teknik destek ve satış hizmetlerimizi Beşevler Küçük Sanayi Sitesi’ndeki işyerimizde de sunmaktayız. Araç elektriği kaynaklı sorunlarınızın tek seferde doğru onarımı için işyerimize gelebilir veya bizi bulunduğunuz yere davet edebilirsiniz. Bursa Yuca Oto Tamir olarak size bir telefon kadar yakınız.

Akünüz bittiğinde veya aracınızdan yeterli randımanı alamayıp yarı yolda akü takviye ihtiyacı duyduğunuzda bulunduğunuz konuma gelip yardımınıza koşuyoruz. Telefon üzerinden görüşme ile veya web sitemiz üzerindeki WhatsApp hattından uzman ve deneyimli araç yol yardım ustalarımıza ulaşabilirsiniz. 7/24 konum bildirimleriniz işleme almakta, konumunuzu bize bildirdiğinizde en kısa sürede bulunduğunuz konuma gelip gerekli akü takviye veya akü şarj işlemleri başlatmaktayız.

Motor çalışmadığı zaman bir araçtan bahsetmek bile mümkün değildir. Motoru oluşturan tüm parça ve bileşenler, düzenli bakımlarla gözden geçirilmektedir. Periyodik bakımlar ve mevsimlik bakımlar esnasında, servisimizde bulunan teknik ekibin ilk olarak motora bakması bir alışkanlık gibidir. Motorda bulunan her bir parçanın düzenli ve performansı yüksek çalışması, aracınız için büyük önem taşır. Sizleri yolda bırakmıyor, 7/24 tek aramayla yanınıza geliyoruz.